Agenda

7 november: Muzikale opening Week van de Dialoog 2014 met de meerdaagse expositie over dialoog. Diverse kunstvormen (fotografie, keramiek, schilderijen, tango) geven impressie’s van dialoog en verbinding weer. Laat je verrassen en inspireren. Opening door Bep Spa om 20:00 uur in de Fermerie, Muggeplein Deventer. Iedereen is welkom.

9 november: Deventer Kunst in Dialoog in de Lebuinuskerk. Vanaf 12:30 tot 16:30 uur met diverse optredens en dialoogtafels. Ervaar en beleef de verscheidenheid van dialoog in dans, muziek, kunst en zang en het unieke optreden van de drie orgels in de Lebuinuskerk. Opening door Bep Spa.

11 november: Digitale Dialoog vanachter je pc of laptop. Schuif aan bij de landelijke digitale dialoog. Meer info en hoe het werkt vind je hier.

12 november: Dialoogochtendwandeling “Rondje om de Kerk”. De start is om 9:00 uur bij de Heilig Hart Kerk aan de Zwolseweg in Deventer. Aanmelding via 0570-644044.

13 november: Dag van de Dialoog op diverse locaties in Deventer. Het thema van de dialoog is: Aandacht. Er zijn dialogen op verschillende tijdstippen. Meld je hier aan.

14 november: After Party, afsluiting Week van de Dialoog met fotopresentatie van alle dialogen en optredens, in de Panta Rhei, Van Hetenstraat 57. Vanaf 19:00 tot 21:00 uur. Iedereen is welkom.

Voor alle evenementen geldt: toegang gratis.

Please follow and like us: