Van dialoog word ik blij, omdat het me elke keer weer raakt. In dialoog krijg ik de kans om de ander echt te ontmoeten. Juist door de persoonlijke verhalen voel ik ruimte om te leren, te begrijpen en te verbinden. Ik vind het heerlijk om iets aan te gaan zonder dat ik weet waar het uitkomt. Dialoog ontwikkelt zich en laat zich niet voorspellen. Het samen denken en samen maken is zo stimulerend.

Mijn motivatie om als dialoogbegeleider deel te nemen aan de Dag van de Dialoog
Daar heb ik verschillende redenen voor. In dialoog met mijzelf komt altijd boven drijven: bewustzijn, stil staan bij, tijd maken voor, leven bij de dag, geven. Vorig jaar was ik voor het eerst dialoogbegeleider, in Deventer. Dit paste als een heerlijke warme jas. Van de voorbereiding tot en met de evaluatie. Echt top. Graag zet ik mij dit jaar hier weer voor in.

1 31

De dialoog in mijn dagelijks werk
Op dit moment gebruik ik het, in de begeleiding, om drie verschillende bedrijven die een intensieve samenwerking zijn aangegaan, ook echt gelijkwaardig te laten zijn. Daarnaast coach ik bestuurders, directies en managementteams bij het voeren van een onderlinge dialoog. Hierbij ligt het accent op de relatie tussen hun professionele waarden en de dagelijkse realiteit waarin zij met elkaar samenwerken.

Please follow and like us: